De bus naar Maishofen

Je kunt met de bus naar Maishofen afreizen. Hieronder staan de Nederlandse aanbieders van buspendels naar Maishofen. Dit is dus alleen de busreis, zonder accomodatie. Je moet zelf dan je hotel of appartement boeken.

 • Pendelbus Maishofen - Buspendel naar Maishofen

  Buspendel naar Maishofen

  Bus naar Maishofen
  Bus naar Maishofen vanaf 109 euro per persoon. Wil je met de bus naar Maishofen? Wanneer u met de bus reist komt u niet alleen bijzonder voordelig maar ook heerlijk ontspannen aan in Maishofen. Interbus verzorgt al jaren een pendelbus verbinding met Maishofen.

  ...lees verder

  Meer informatie
 • Pendelbus Maishofen - Pendelbus naar Maishofen

  Pendelbus naar Maishofen

  Bus naar Maishofen
  Buspendel naar Maishofen. Een busretour naar Maishofen is al beschikbaar vanaf 81 euro per persoon. Als je met de bus gaat vertrek je op vrijdag vanaf je opstapplaats in Nederland. Terwijl jij slaapt rijden de buschauffeurs naar Maishofen. In Maishofenkan je vervolgens 8 hele dagen snowboarden, skien of wandelen. Kortom een ideale wintersport begint met de b ...lees verder

  Meer informatie


De bus is een snelle en comfortabele manier om op wintersport naar Maishofen te gaan.Busreizen naar Maishofen vanuit Nederland

Interbus biedt busreizen naar Maishofen aan. De touringcars van interbus zijn luxe uitgerust en onder meer voorzien van een minibar, waar je koffie, thee, soep en frisdrank kunt krijgen. Een toilet, ruime stoelen met extra beenruimte en natuurlijk verwarming. Vanzelfsprekend kan je zonder bijbetaling gratis je ski's of snowboard meebrengen.

De busreis naar Maishofen begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Maishofen, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden.

De bus naar Maishofen vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en prijzen.

De bus Maishofen vanuit Belgie

Natuurlijk kun je uit vanuit Belgie met de bus naar Maishofen. De luxe touringcar vertrekt op vrijdagmiddag / vrijdag avond en de aankomst is zaterdagmorgen. Dat betekent dat je bus 's nachts rijdt en je terwijl je slaapt naar je wintersport bestemming brengt. De bussen vertekken in Belgie vanaf de volgende plaatsen: Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen, Genk, Antwerpen, Zoersel en Turnhout. (opstapplaatsen genoemd in volgorde van vertrek tijd).

Voordelen van de bus naar Maishofen

De voordelen van per touringcar reizen zijn evident. Het is veiliger. Je vakantie begint eerder, namelijk zodra je in de stoel van de bus zit. Je komt uitgerust aan op de vakantie bestemming. Het is voordeling, van bustickets Maishofen zijn erg gunstig geprijsd. Je betaalt geen reserveringskosten en je mag bovendien vaak gratis je materiaal meenemen.Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Maishofen
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Eben im Pongau pendelbus

Eben im Pongau pendelbus

met de bus naar Wagrain

Maishofen links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See