De bus naar Zell am See

Je kunt met de bus naar Zell am See afreizen. Hieronder staan de Nederlandse aanbieders van buspendels naar Zell am See. Dit is dus alleen de busreis, zonder accomodatie. Je moet zelf dan je hotel of appartement boeken.

 • Pendelbus Zell am See - Buspendel naar Zell am See

  Buspendel naar Zell am See

  Bus naar Zell am See
  Bus naar Zell am See vanaf 109 euro per persoon.

  Wil je met de bus naar Zell am See? Wanneer u met de bus reist komt u niet alleen bijzonder voordelig maar ook heerlijk ontspannen aan in Zell am See. Interbus verzorgt al jaren een pendelbus verbinding met Zell am See.

  ...lees verder

  Meer informatie
 • Pendelbus Zell am See - Bus Zell am See - pendelbus

  Bus Zell am See - pendelbus

  Bus naar Zell am See
  Met deze Royal Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar Zell am See en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdag avond vertrekt de Royal Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aankomt ...lees verder

  Meer informatie
 • Pendelbus Zell am See - Pendelbus naar Zell am See

  Pendelbus naar Zell am See

  Bus naar Zell am See
  Met de bus op wintersport naar Zell am See? Snowtime biedt een retour met de bus naar Zell am Seeaan vanaf 81 euro. De bussen van Snowtime vertrekken op vrijdagmiddag of -avond vanuit Nederland en rijden 's nachts naar Zell am See. 's Ochtends tussen 06-10 uur ben je dan in Zell am Seeen kan je direct de piste op. De actuele prijzen van d ...lees verder

  Meer informatie


De bus is een snelle en comfortabele manier om op wintersport naar Zell am See te gaan.Busreizen naar Zell am See vanuit Nederland

Interbus biedt busreizen naar Zell am See aan. De touringcars van interbus zijn luxe uitgerust en onder meer voorzien van een minibar, waar je koffie, thee, soep en frisdrank kunt krijgen. Een toilet, ruime stoelen met extra beenruimte en natuurlijk verwarming. Vanzelfsprekend kan je zonder bijbetaling gratis je ski's of snowboard meebrengen.

De busreis naar Zell am See begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Zell am See, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden.

De bus naar Zell am See vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en prijzen.

De bus Zell am See vanuit Belgie

Natuurlijk kun je uit vanuit Belgie met de bus naar Zell am See. De luxe touringcar vertrekt op vrijdagmiddag / vrijdag avond en de aankomst is zaterdagmorgen. Dat betekent dat je bus 's nachts rijdt en je terwijl je slaapt naar je wintersport bestemming brengt. De bussen vertekken in Belgie vanaf de volgende plaatsen: Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen, Genk, Antwerpen, Zoersel en Turnhout. (opstapplaatsen genoemd in volgorde van vertrek tijd).

Voordelen van de bus naar Zell am See

De voordelen van per touringcar reizen zijn evident. Het is veiliger. Je vakantie begint eerder, namelijk zodra je in de stoel van de bus zit. Je komt uitgerust aan op de vakantie bestemming. Het is voordeling, van bustickets Zell am See zijn erg gunstig geprijsd. Je betaalt geen reserveringskosten en je mag bovendien vaak gratis je materiaal meenemen.Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

VVV Zell am See
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Fieberbrunn bus
Wagrain pendelbus
Hinterglemm bus
Pendelbus %PLAAT%
busretour Flachau

Zell am See links

Privacy
Impressum