Kaprun

Kaprun is een bekende wintersport bestemming. Dat komt natuurlijk door de Kitzsteinhorn, de gletscher die vlakbij Kaprun ligt. Vanwege de gletscher op de Kitzsteinhorn, liefkozende 'de Kitz' genoemd, is het mogelijk om vrijwel het hele jaar de wintersporten in Kaprun. Niet voor niets trainen skiteams en skileraren in de zomer- en herfts in Kaprun.

Kaprun is een dorp waar veel skitoeristen komen, maar behalve skien kan je ook goed wandelen en fietsen in Kaprun.

In Kaprun is altijd wat te doen, omdat er vrijwel het hele jaar door toeristen zijn in Kaprun, zijn de apres ski bars, restaurants en winkels ook het hele jaar gezellig vol. De 'Kitz und Bitter' en de 'Baumbar' zijn bekende namen waar je goed uit kunt gaan.

Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Kaprun
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Kaprun links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See