Kerstvakantie 2015-2016 in Zell am See

Dit jaar zijn de data voor de kerstvakantie 2014-2015 vastgesteld op 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016. Het is echter aan scholen toegestaan om hiervan af te wijken. Het zal in deze periode niet mee vallen om een appartement of een hotel in Zell am See te vinden.


Kerstvakantie in Zell am See.

De kerst is een hele leuke periode voor een wintersport in Zell am See. Vaak ligt er al een aardige laag sneeuw en dit geeft natuurlijk extra sfeer aan de kerst in Zell am See. Oostenrijkers vieren net als Duitsers op 24 december kerstavond. Dit betekent dat de winkels in Zell am See vroeg dicht gaan op 24 december en dat op de avond van 24 december veel restaurants en bars in Zell am See gesloten zijn.

Op 25 en 26 december zijn de winkels en restaurants in Zell am See wel op de normale tijden geopend.

Oud en Nieuw vieren in Zell am See.

Oud en nieuw is een van de drukst bezette weken in Zell am See. Dat betekent dat er veel vraag naar hotels en appartementen is voor deze periode. Als je op tijd begint met zoeken is er echter altijd wel een accomodatie te vinden.

Oud en nieuw wordt groots gevierd in Zell am See er is een groot vuurwerk en op oudejaarsavond vind er een fakkeltocht plaats in Zell am See. Op 1 januari zijn de skiliften in Zell am See gewoon open. De eerste uren is het erg rustig op de pistes. Dus ook vroeg naar bed gaan met oud en nieuw kan de moeite waard zijn.

Appartement of hotel in Zell am See ttijdens de kerstvakantie

Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in Zell am See zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Zell am See invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels, appartement en pensions.

Accomodatie zoeken?

Hieronder staan een aantal in Zell am See.


Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Zell am See
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Europa Sportregion

Europa Sportregion

Kirchberg en Kitzbuhel

Zell am See links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See