Pension Zell am See

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Pension Zell am See vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Zell am See. Via deze organisatie kan je makkelijk een pension in Zell am See zoeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions.
Booking.com

Pension Zell am See boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Zell am See aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Zell am See aanbieden.
Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Zell am See
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Fieberbrunn pensions
Pensions Dorfgastein
Flachauwinkl pension

Fieberbrunn pensions
Pensions Dorfgastein
Flachauwinkl pension

Pensions Konigsleiten

Zell am See links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See