Skiverhuur Kaprun - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Kaprun waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Kaprun - Hervis Kaprun

  Hervis Kaprun

  skiverhuur in Kaprun
  Siegmund-Thun Straße 22 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Kaprun - SPIZ Sport im Zentrum in Kaprun

  SPIZ Sport im Zentrum in Kaprun

  skiverhuur in Kaprun
  Nikolaus Gassner Str. 56 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Kaprun - Sport 2000 Glaser

  Sport 2000 Glaser

  skiverhuur in Kaprun
  Sigmund Thunstraße 20 ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Kaprun - tips en info

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Kaprun. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Kaprun vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Kaprun aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Kaprun

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Kaprun.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Kaprun krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Kaprun

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Kaprun. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Kaprun kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Kaprun.

De winkel waar je ski's kunt huren in Kaprun is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Kaprun - tips

De medewerkers van de skiverhuur Kaprun kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Kaprun.

Ski's verhuur Kaprun - thuis al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Kaprun, dan kan je dat tegenwoordig online regelen. De skiverhuur in Kaprun biedt je de mogelijkheid om thuis al je skimateriaal te reserveren. Je kunt dat doen via hun website. Dit biedt de volgende voordelen: Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Kaprun.

Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Kaprun
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com

Kaprun links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See