Skiverhuur Maishofen - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Maishofen waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

  • skiverhuur Maishofen - Sport Heugenhauser

    Sport Heugenhauser

    skiverhuur in Maishofen
    Anton Faistauer Platz (gegenüber Kirche / opposite church) ...lees verder

    Meer informatie
Skiverhuur Maishofen - tips en info

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Maishofen. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Maishofen vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Maishofen aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Maishofen

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Maishofen.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Maishofen krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Maishofen

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Maishofen. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Maishofen kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Maishofen - tips

De medewerkers van de skiverhuur Maishofen kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Maishofen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Maishofen.

De winkel waar je ski's kunt huren in Maishofen is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste skisokken, mutsen en helmen, buffs, handschoenen en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt, ski zonnebril of ski jas.

Ski's huren Maishofen in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Maishofen, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Maishofen bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Maishofen. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Maishofen
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Hochkonig

Hochkonig

Maishofen links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See