Skiverhuur Piesendorf - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Piesendorf waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Piesendorf - Ski und Board Entleitner

  Ski und Board Entleitner

  skiverhuur in Piesendorf
  Dorfstra├če 166 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Piesendorf - Ski und Board Entleitner

  Ski und Board Entleitner

  skiverhuur in Piesendorf
  Matzenstr. 52 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Piesendorf - Ski und Board Entleitner - Walchen

  Ski und Board Entleitner - Walchen

  skiverhuur in Piesendorf
  Skiliftstra├če. Talstation Erlebnisberg ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Piesendorf

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Piesendorf. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Idealiter zoek je een skiverhuur Piesendorf vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Piesendorf aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Piesendorf

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Piesendorf. In Piesendorf zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Piesendorf kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Wat kost de skiverhuur Piesendorf

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Piesendorf. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Piesendorf krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool. Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro. Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Piesendorf - tips

De medewerkers van de skiverhuur Piesendorf kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Piesendorf.

Lekker winkelen in de skiverhuur Piesendorf.

De winkel waar je ski's kunt huren in Piesendorf is natuurlijk ook een perfect plek om te shoppen. Naast ski's, ski stokken en snowboardmateriaal kan je hier ook helmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen.

Je kan hier prima terecht een paarwarme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Piesendorf in Nederland al reserveren.

Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting, Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is. Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren. Bekijk gewoon hun websites.

Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Piesendorf
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Piesendorf links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See