Skiverhuur Zell am See - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Zell am See waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Zell am See - Carve In Areit

  Carve In Areit

  skiverhuur in Zell am See
  Flugplatzstraße 16 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Zell am See - Carve In Postplatz

  Carve In Postplatz

  skiverhuur in Zell am See
  Postplatz 4 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Zell am See - Carve In Schmittenhöhe

  Carve In Schmittenhöhe

  skiverhuur in Zell am See
  Schmittenstraße 125 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Zell am See - Discount Rental

  Discount Rental

  skiverhuur in Zell am See
  Sebastian Hörl Strasse 7 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Zell am See - Hervis Zell am See

  Hervis Zell am See

  skiverhuur in Zell am See
  Schmittenstraße 1 ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Zell am See - Sport 2000 Simon

  Sport 2000 Simon

  skiverhuur in Zell am See
  Georg Rendl Straße 8 ...lees verder

  Meer informatie
Ski's huren Zell am See

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Zell am See. In Zell am See zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Zell am See kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Skiverhuur Zell am See

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Zell am See. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Wat kost de skiverhuur Zell am See

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Zell am See.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Zell am See krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Zell am See - tips

De medewerkers van de skiverhuur Zell am See kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Zell am See.

Lekker winkelen in de skiverhuur Zell am See.

De winkel waar je ski's kunt huren in Zell am See is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen. Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff.

Skihuur Zell am See in Nederland al reserveren.

Sihuur Zell am See, dat kan je tegenwoordig al in Nederland regelen. Je kunt dat doen op de websites van de verhuurders. Zij zetten dan de ski's en skischoenen apart.

Voorden van skiverhuur Zell am See vanuit Nederland

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Zell am See
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Europa Sportregion

Europa Sportregion

Kirchberg en Kitzbuhel

Zell am See links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See