Sneeuwhoogte Kaprun

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Kaprun weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Kaprun. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Kaprun

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Kaprun en de historische sneeuwhoogte in Kaprun actuele en historische sneeuwhoogte Kaprun
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Kaprun op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Kaprun in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Kaprun van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Kaprun

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Kaprun

Verwachte sneeuwval in Kaprun

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.

Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Kaprun
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Sneeuwhoogte in Hinterglemm
Sneeuwhoogte in Dorfgastein
Sneeuwhoogte in Zell am See
Sneeuw Flachauwinkl
Sneeuwhoogte in Zauchensee
Sneeuwhoogte in Leogang

Kaprun links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See