Sneeuwhoogte Zell am See

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Zell am See weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Zell am See. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Zell am See

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Zell am See en de historische sneeuwhoogte in Zell am See actuele en historische sneeuwhoogte Zell am See
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Zell am See op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Zell am See in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Zell am See van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Zell am See

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Zell am See

Verwachte sneeuwval in Zell am See

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.

Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com