Weersverwachting Kaprun

Voor een goede voorbereiding van de wintersport in Kaprun, is het handig om van te voren de weersverwachting voor Kaprun in de gaten te houden. Hieronder staat de weersverwachting voor Kaprun voor de komende 48 uur. Onder het plaatje van de weersvoorspelling voor Kaprun voor de komende 48 uur staan de uren van de dag en de voorspelde temperatuur..

actuele weersverwachting KaprunSneeuwverwachting Kaprun

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week in Kaprun. Zodat je weet of er sneeuw bij komt en wat voor kleding je in moet pakken..

Actueel weer Kaprun

Hieronder staat de actuele temperatuur in Kaprun, het actuele weer in Kaprun


Weer Kaprun
© MeteoConsult

Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Kaprun
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com

Kaprun links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See