Chalet Kitzsteinhorn

Idyllische wintersportchalet voor 10 personen
Of bekijk het volledige overzicht: Chalet Kaprun

Idyllische wintersportchalet voor 10 personen

Dit idyllische vakantiehuis ligt buiten het centrum van Kaprun op een rustige locatie met heel veel ruimte eromheen. Hier geniet je van rust en privacy. Toch zijn alle skiliften in de directe omgeving en goed bereikbaar. Wat wil je nog meer?

Het vakantiehuis is stijlvol ingericht zodat het je meteen in de wintersportstemming brengt. De nieuwe keuken is voorzien van alle moderne appartuur en uitgerust voor een ultieme wintersportbeleving. Je vindt hier onder andere een fondue set en een volautomatische koffiemachine. De woonkamer is sfeervol ingericht. 's Avonds steek je het haardvuur aan beleef je hier de meest gezellige momenten.

De 10 slaapplaatsen zijn verdeeld over 3 slaapkamers. De slaapkamers bevatten veel hout en comfortabele bedden. Hier zul je goed tot rust komen na een dag op de piste. Verder zijn er twee badkamers (waarvan een met dubbele douche) en een apart toilet beschikbaar in het wintersportchalet.

Bij het vakantiehuis is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Vergeet niet de sneeuwkettingen mee te nemen. Die kan je wel eens nodig hebben na een flinke sneeuwbui.
  • Prijs vanaf: 1048,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: 10 personen
Chalet Kitzsteinhorn, Chalet voor 10 personen in Kaprun
Bovenstaande informatie is afkomstig van chalet.nu en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van chalet.nu

Meer Chalet Kaprun

Bekijk het de pagina: Chalet Kaprun. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Chalet Heaven

Chalet Heaven
vanaf 406,00 EURO meer info

Chalet Alpenstern incl. catering

Chalet Alpenstern incl. catering
vanaf 5400 EURO meer info

Chalet Kitzsteinhorn

Chalet Kitzsteinhorn
vanaf 1048,00 EURO meer info

Vakantiehuis chalet Alpin

Vakantiehuis chalet Alpin
vanaf 1420,00 EURO meer info

Chalet Mara S

Chalet Mara S
vanaf 2535,00 EURO meer info