Skiverhuur Maishofen- snowboard en skiverhuur Maishofen

Ski's huren in Maishofen met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Maishofen - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Maishofen waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting  • skiverhuur Maishofen - Sport Heugenhauser
    Sport Heugenhauser Anton Faistauer Platz (gegenuber Kirche / opposite church) meer informatie

Skiverhuur Maishofen - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Maishofen. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Maishofen vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Maishofen aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Maishofen

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Maishofen.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Maishofen krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Maishofen

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Maishofen. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Maishofen kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Ski's huren Maishofen - tips

De medewerkers van de skiverhuur Maishofen kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Maishofen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Maishofen.

De winkel waar je ski's kunt huren in Maishofen is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste skisokken, mutsen en helmen, buffs, handschoenen en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt, ski zonnebril of ski jas.

Ski's huren Maishofen in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Maishofen, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Maishofen bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland. Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Maishofen. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

social media

Facebook
Twitter
Instagram