Trein naar Kaprun

Je kunt al met de trein naar Kaprun vanaf 39 euro!
Of bekijk:
Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Kaprun is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Kaprun. Het dichtstbijzijnde station bij Kaprun is Zell am See. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Kaprun. Om deze manier is Kaprun uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Kaprun - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Kaprun te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Kaprun kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Kaprun - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Kaprun wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Kaprun - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Kaprun. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Kaprun. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Kaprun niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Kaprun - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Kaprun.
  Trein naar Kaprun met accomodatie Kaprun - Hotel Mitteregger
  personen vanaf 689 EUR.

  Hotel Mitteregger

  Gemoedelijk en comfortabel 3-sterrenhotel in het centrum van Kaprun.
  Trein naar Kaprun met accomodatie Kaprun - Hotel Antonius
  personen vanaf 711 EUR.

  Hotel Antonius

  Uitstekend 4-sterrenhotel met ruime kamers, vele faciliteiten en een zeer gunstige ligging.
  Trein naar Kaprun met accomodatie Kaprun - Hotel Tauern Spa Kaprun
  personen vanaf 1,31 EUR.

  Hotel Tauern Spa Kaprun

  Prachtig 4*Superior hotel met ruim 20.000 m wellness.
  Trein naar Kaprun met accomodatie Kaprun - Appartementen Toni
  personen vanaf 423 EUR.

  Appartementen Toni

  Uitstekende, comfortabele appartementen, die bij Hotel Toni horen.
  Trein naar Kaprun met accomodatie Kaprun - Hotel Toni
  personen vanaf 711 EUR.

  Hotel Toni

  Uitstekend en comfortabel 4-sterrenhotel met o.a. overdekt zwembad.
FAQ trein Kaprun

Hieronder staan de meest gestelde vragen over treinen in Kaprun.

Hoeveel kost de trein naar Kaprun?

Het goedkoopste kaartje voor een enkele reis met de trein die we online konden vinden kost 39,95. Daarbij moeten we wel vermelden dat dit een aanbieding betreft.

Een realistsche inschatting van de kosten van de trein naar Kaprun is ongeveer 100-120 voor een enkele reis.

Hier kan je de actuele prijzen en reistijden bekijken.

Hoe lang doet de trein naar Kaprun er over?

De reistijd met de trein naar Kaprun is afhankelijk van het moment waarop je vertrekt. Hou rekening met tussen de 10 en 12 uur reistijd. Dit is afhankelijk van de reis die je kiest.

Kies je voor de nachttrein? Hou dan rekening met extra reistijd.

Meer weten? Bekijk dan het reisschema.

Gaat er ook een nachttrein naar Kaprun?

Ja. Een keer per week rijdt de nachttrein naar Kaprun. Helaas is deze niet online te boeken. Je moet hiervoor langs bij het loket buitenland op Utrecht CS.

Kijk hier voor meer informatie.