Chalet Alpenstern incl. catering

Chalet met catering inclusief skipas centraal in Kaprun
Of bekijk het volledige overzicht: Chalet Kaprun

Chalet met catering inclusief skipas centraal in Kaprun

Chalet Alpenstern ligt aan de rand van Kaprun op een rustige locatie, met veel ruimte rondom. Toch bevindt het centrum van Kaprun slechts op 250 meter. De piste is 500 meter van het vakantiehuis verwijderd. Vind je dat net te ver om te lopen? De gratis skibus stopt bijna voor de deur!

Een verblijf in chalet Alpenstern is inclusief een luxe cateringservice. Iedere ochtend staat een heerlijk vers ontbijt voor je klaar. Vijf keer per week wacht er na het skien een middagsnack op je en zes keer per week wordt er een 3 gangen menu voor je gekookt. Tevens zijn alle drankjes inbegrepen, zodat je zelf nergens meer voor hoeft te zorgen. Zelfs je skipassen zijn al bij de reissom inbegrepen!

Het ruime chalet is luxe uitgerust met een sauna en relaxruimte. Ook een wasmachine, wasdroger en verwarming voor de skischoenen zijn aanwezig in de woning. Het woongedeelte is voorzien van twee woonkamers met open keuken. Er zijn 7 slaapkamers, 4 badkamers. Alles is even sfeervol ingericht met oog voor traditie en detail. Bij de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
  • Prijs vanaf: 5400 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: 14-15 personen
Chalet Alpenstern incl. catering, Chalet voor 14-15 personen in Kaprun
Bovenstaande informatie is afkomstig van Chalet.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Chalet.nl

Meer Chalet Kaprun

Bekijk het de pagina: Chalet Kaprun. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Chalet Alpenstern incl. catering

Chalet Alpenstern incl. catering
vanaf 5400 EURO meer info

Maton

Maton
vanaf 924,00 EURO meer info

Chalet Kitzsteinhorn

Chalet Kitzsteinhorn
vanaf 1048,00 EURO meer info

Vakantiehuis chalet Alpin

Vakantiehuis chalet Alpin
vanaf 1420,00 EURO meer info

Chalet Mara S

Chalet Mara S
vanaf 2535,00 EURO meer info