Trein Kaprun - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Kaprun is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Kaprun. Het dichtstbijzijnde station bij Kaprun is Zell am See. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Kaprun. Om deze manier is Kaprun uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Kaprun - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Kaprun te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Kaprun kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Kaprun - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Kaprun wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Kaprun - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Kaprun. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Kaprun. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Kaprun niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Kaprun - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Kaprun.
  • Trein naar Kaprun met accomodatie Kaprun - Hotel Mitteregger

    Hotel Mitteregger

    Trein naar Kaprun met accomodatie in Kaprun
    Gemoedelijk en comfortabel 3-sterrenhotel in het centrum van Kaprun. ...lees verder

    Meer informatie vanaf 689 EURO
Hotel of appartement zoeken

Kaprun en Zell am See, zijn bij Nederlanders zeer populaire wintersport bestemmingen. Het is er daarom altijd gezellig, maar wij raden je aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod. Eenvoudiger kan niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij aankomst of vertrek te betalen.

Booking.com

VVV Kaprun
Salzburger Platz 6
A-5710 Kaprun

Telefon: +43 (0) 6547/8643-0
Telefax: +43 (0) 6542/72032
tourismus@kaprun-zellamsee.com
Kaprun links

Privacy
Impressum

appartement Piesendorf
appartement Maishofen
appartement Kaprun
appartement Zell am See