× Appartement kaprun Hotel kaprun Pension kaprun Skischool kaprun Skiverhuur kaprun Vakantiehuis kaprun

De actuele sneeuwhoogte in Kaprun. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Kaprun. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Kaprun.

Sneeuwhoogte Kaprun. Actuele en Historische sneeuwhoogte in Kaprun

Sneeuwhoogte Kaprun

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Kaprun weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Kaprun. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Kaprun

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Kaprun en de historische sneeuwhoogte in Kaprun actuele en historische sneeuwhoogte Kaprun
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Kaprun op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Kaprun in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Kaprun van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Kaprun

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Kaprun

Verwachte sneeuwval in Kaprun

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer