Skiverhuur Kaprun | skihuur Kaprun - tips

Ski's huren in Kaprun met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Kaprun - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Kaprun waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting • skiverhuur Kaprun - Hervis Kaprun
  Hervis Kaprun Siegmund-Thun StraŠe 22
  Kaprun
  Salzburg

  Tot
  27% korting bij een online reservering meer informatie
 • skiverhuur Kaprun - SPIZ Kaprun
  SPIZ Kaprun Nikolaus Gassner Str. 56
  Kaprun
  Salzburg

  Tot
  27% korting bij een online reservering meer informatie

Skiverhuur Kaprun - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Kaprun. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Kaprun vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Kaprun aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Kaprun

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Kaprun.

omschrijving prijs volwassenen prijs kinderen
skiset complete skiset bestaande uit ski's, skistokken en skischoenen huren vanaf 110 euro vanaf 80 euro aanbieding bekijken
premium skiset premium skiset huren vanaf 145 euro vanaf 115 euro aanbieding bekijken
ski ski's met skistokken vanaf 80 euro vanaf 35 euro aanbieding bekijken
premium skiset premium ski's huren in Kaprun vanaf 120 euro vanaf 90 euro aanbieding bekijken
skischoenen skischoenen huren vanaf 35 euro vanaf 20 euro aanbieding bekijken
skihelmen skihelm huren in Kaprun vanaf 15 euro vanaf 5 euro aanbieding bekijken
- - - - -
snowboard set complete set huren bestaande uit een snowboard en snowboardschoenen vanaf 110 euro vanaf 75 euro aanbieding bekijken
premium snowboardset premium snowboardset vanaf 145 euro vanaf 95 euro aanbieding bekijken
snowboard snowboard huren Kaprun vanaf 80 euro vanaf 60 euro aanbieding bekijken
snowboardschoenen snowboardschoenen huren Kaprun vanaf 35 euro vanaf 25 euro aanbieding bekijken
Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Kaprun

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Kaprun. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Kaprun kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Kaprun.

De winkel waar je ski's kunt huren in Kaprun is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Kaprun - tips

De medewerkers van de skiverhuur Kaprun kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Kaprun.

Ski's verhuur Kaprun - thuis al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Kaprun, dan kan je dat tegenwoordig online regelen. De skiverhuur in Kaprun biedt je de mogelijkheid om thuis al je skimateriaal te reserveren. Je kunt dat doen via hun website. Dit biedt de volgende voordelen: Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Kaprun.


FAQ skiverhuur Kaprun

Hieronder staan de meest gestelde vragen over skiverhuur in Kaprun.

Waar is de skiverhuur in Kaprun?

In Kaprun zijn meerdere shops waar je skimateriaal kunt huren. Een aantal vindt je onderaan de piste, vlakbij de skilift. Wanneer je er zeker van wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of wanner je kostbare tijd wilt besparen tijdens je, toch al veels te korte, wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hier staan de skiverhuren in Kaprun waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Meer informatie

Wat kost skihuur in Kaprun

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat er wordt gekozen. Hier staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren in Kaprun.

Een snowboard huren in Kaprun kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen bij de skiverhuur in Kaprun.

Meer informatie

social media

Facebook
Twitter
Instagram