Skischool Kaprun zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Kaprun RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Kaprun

Ben je op zoek naar een skischool in Kaprun? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Kaprun een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Kaprun vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Kaprun. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Kaprun zelf boekt.

Skischool Kaprun - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Kaprun. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Begin en eindtijden van de skischool in Kaprun

De skischool in Kaprun geeft skiltes tussen 10-12 uur en ook van 13-15 uur. Je kunt een hele of een halve dag skiles boeken. Er is een uur lunch. Mee eten met de skilerares (of skimeeser) behoor natuurlijk tot de mogelijkheden.

De hier genoemde lestijden van de skischolen in Kaprun zijn altijd onder voorbehoud van tikfouten en onderhevig aan wijzigingen. Er kunnen geen garanties aan ontleent worden.

Ski wedstrijd bij de skischool Kaprun

Voor alle kinderen op skiles gaan is natuurlijk de wedstrijd aan het eind van de les het hoogtepunt. De wedstrijd is om donderdag en dan kunnen de jonge skitalenten met elkaar strijden om de medailles.

Prijzen skischool Kaprun

Hieronder staat een indicatie van de kosten voor skiles in Kaprun.

Prijzen skiles Kaprun
  • 1 dag skiles: 67.- euro
  • 2 dagen skiles 124.-euro
  • 3 dagen skiles 156.-euro
  • 4 dagen skiles 167.-euro
  • 5 dagen skiles 178.-euro
  • 6 dagen skiles 189.-euro


Het is natuurlijk mogelijk om ook de skiverhuur te boeken tijdens het reserveren van skiles. Voor kinderen tot 7 jaar is zijn ski's en skischoenen vaak gratis of in de prijs inbegrepen.

Prijzen prive skiles
Hieronder staat een indicatie van de kosten van prive skiles
  • 1 uur prive skiles: ca. 75 euro
  • 2 uur prive skiles (ochtend of middag): ca. 150 euro
  • 4 uur prive skiles (hele dag): ca. 245 euro

Tips van de skischool Kaprun

Hieronder een paar handige tips van de skileraren van skischool Kaprun.

Ga niet na de les nog verder skien met je kinderen.
Belangrijke tip voor ouders met kinderen. Wees verstandig en ga niet na de skiles zelf nog met je kinderen skien of boarden. Na een hele dag bij de skischool in Kaprun zijn je kinderen moe. En hoewel iedereen wil zien hoeveel progressie hebben gemaakt (en kinderen dit graag willen laten zien) is het onverstandig om na de skiles nog te skien.

Wil je kind toch graag laten zien wat hij / zij heeft geleerd, neem dan een korte (relatief makkelijke afdaling). Of overleg even met de skileraar, die weten vaak precies wat een kind wel en niet aankan.

Kleed je warm aan
Volwassenen en kinderen wordt aangeraden om zich warm aan te kleden. Zorg voor een warme ski jas en skibroek, die je warm en droog houden. Tijdens de skilessen zal je vaak stilstaan en dan kan je snel afkoelen.

Kijk op de website en bekijk online reviews Als je twijfelt tussen twee skischolen, neem dan een kijkje op hun websites en vergelijk eventueel de online reviews. Hier staan vaak foto's en video's en die geven een goede indruk geven van de skischool Kaprun. Heb je daarna nog vragen? Stuur ze dan een email. Dan weet je ook hoe ze antwoorden.