Skischool Kaprun zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Kaprun RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Kaprun

Ben je op zoek naar een skischool in Kaprun? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Kaprun een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Kaprun vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Kaprun. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Kaprun zelf boekt.

Skischool Kaprun - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Kaprun. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Begin en eindtijden van de skischool in Kaprun

De skischool in Kaprun geeft skiltes tussen 10-12 uur en ook van 13-15 uur. Je kunt een hele of een halve dag skiles boeken. Er is een uur lunch. Mee eten met de skilerares (of skimeeser) behoor natuurlijk tot de mogelijkheden.

De hier genoemde lestijden van de skischolen in Kaprun zijn altijd onder voorbehoud van tikfouten en onderhevig aan wijzigingen. Er kunnen geen garanties aan ontleent worden.

Ski wedstrijd bij de skischool Kaprun

Voor alle kinderen op skiles gaan is natuurlijk de wedstrijd aan het eind van de les het hoogtepunt. De wedstrijd is om donderdag en dan kunnen de jonge skitalenten met elkaar strijden om de medailles.

Prijzen skischool Kaprun

Hieronder staat een indicatie van de kosten voor skiles in Kaprun.

Prijzen skiles Kaprun
  • 1 dag skiles: 67.- euro
  • 2 dagen skiles 124.-euro
  • 3 dagen skiles 156.-euro
  • 4 dagen skiles 167.-euro
  • 5 dagen skiles 178.-euro
  • 6 dagen skiles 189.-euro


Het is natuurlijk mogelijk om ook de skiverhuur te boeken tijdens het reserveren van skiles. Voor kinderen tot 7 jaar is zijn ski's en skischoenen vaak gratis of in de prijs inbegrepen.

Prijzen prive skiles
Hieronder staat een indicatie van de kosten van prive skiles
  • 1 uur prive skiles: ca. 75 euro
  • 2 uur prive skiles (ochtend of middag): ca. 150 euro
  • 4 uur prive skiles (hele dag): ca. 245 euro

Praktiche tips van skischool Kaprun

Hieronder drie praktische tips.

Zorg voor een goede wintersportverzekering

De eerste tip heeft op het eerste gezicht niet zo veel te maken met het bezoeken van een skischool. Het is echter wel heel erg belangrijk dat je voor de vakantie begint een goede reisverzekering voor de wintersport afsluit. Gewoon voor het geval je een ongeluk krijgt op de piste (skien en snowboarden zijn sporten met een verhood risico, net als bijvoorbeeld voetbal) of voor als maar ook als je ski's of snowboard wordt gestolen tijdens de apres ski, of als je skizonnebril of mooie skibril verliest.

Na de les nog samen een afdaling maken? Doe het niet

Tip voor ouders met kinderen op skiles. Zelf nog met je kinderen skien of boarden na de skiles is uiterst onverstandig. Je kinderen zijn na een hele dag skien of boarden in Kaprun moe. Niet voor niks gebeuren de meeste ongelukken aan het einde van de dag. Wees daarom de verstandigste en ga lekker warme chocomel drinken of lekker sleen in Kaprun.

Geduld is een schone zaak

Bij groepslessen wordt het tempo altijd aangepast aan de 'langzaamste'skier of boarden. Voor de anderen betekent dit dat ze soms even moeten wachten. Wees geduldig, je skileraar probeert het idereen naar zijn/haar zin te maken. De skischool zal er alles aan doen om een zo homogeen mogelijke groep samen te stellen. Maar geduld is een schone zaak.